Στοιχεία φυτού

KΙΝΕΖΙΚΗ ΠΑΙΩΝΙΑ

KΙΝΕΖΙΚΗ ΠΑΙΩΝΙΑ

Paeonia lactiflora Pall.

Οικογένεια Paeoniaceae Παιωνιοειδή

ΧΡΗΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ KLORANE

Καλλιεργούμε την Παιωνία στην Κίνα στις επαρχίες Shaanxi και Gansi με σεβασμό στο περιβάλλον οικοσύστημα και ελέγχουμε την ποιότητα κάθε φυτού που συλλέγουμε ακολουθώντας το συμβόλαιο καλλιέργειας της Phytofilière® Διαδικασία Καθαρής Εκχύλισης KLORANE. Συλλέγουμε με το χέρι τις ρίζες κάθε φυτού, που καθαρίζονται, βράζονται και ξηραίνονται στον ήλιο. Από αυτές τις ρίζες, συγκεντρώνουμε το δραστικό συστατικό, του οποίου οι καταπραϋντικές ιδιότητες είναι κατοχυρωμένες σε ένα εκχύλισμα που εισάγουμε στο Σαμπουάν με εκχύλισμα Παιωνίας της KLORANE.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΦΥΤΙΚΟΥ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΟΣ

Η Παιωνία, φυλλώδες φυτό προερχόμενο από την Ασία ανήκει στην οικογένεια των Παιωνιοειδών και χρησιμοποιείται παραδοσιακά για τις καταπραϋντικές του ιδιότητες. Επιλέξαμε να καλλιεργήσουμε το είδος Paeonia lactiflora Pall., για τη μεγάλη του περιεκτικότητα σε παιωνιφλορίνη, μόριο με καταπραϋντικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες, που είναι επιστημονικά αποδεδειγμένες.

ΒΟΤΑΝΟΛΟΓΙΚΟΣ ΦΑΚΕΛΟΣ

Οι παιωνίες είναι όμορφα διακοσμητικά φυτά προερχόμενα από την Άπω Ανατολή και κυρίως την Κίνα. Η Κινεζική παιωνία έχει κυλινδρικές ομοιογενείς και ευθείες ρίζες. Τα ψηλά κλαδιά του 60 με 80 εκ, είναι λεία και ραβδωτά. Τα άνθη του στο τέλος είναι μόνα τους ή πιο σπάνια σε 2 ή 3 ταξιανθίες. Με μέγεθος 7 με 10 εκ, είναι απλά με ευχάριστο άρωμα.

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ

Η ρίζα της Παιωνίας lactiflora χρησιμοποιήθηκε από τον XI αιώνα για της χολαγωγικές του ιδιότητες. Σήμερα συνταγογραφείται στην κινέζικη ιατρική κατά των θρομβώσεων, και στη θεραπεία ασθενειών που προκαλούν πυρετό.Τη χρησιμοποιούμε πολύ στη δερματολογία για την αντιφλεγμονώδη δράση της. Στην κοσμητολογία, οι αντιοξειδωτικές συνθέσεις περιέχουν παιωνιφλορίνη και χρησιμοποιούνται κατά της γήρανσης του δέρματος.

KLORANE ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ

ΕΡΕΘΙΣΜΕΝΟ ΤΡΙΧΩΤΟ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ

KΙΝΕΖΙΚΗ ΠΑΙΩΝΙΑ

Καταπραϋντικό σαμπουάν με εκχύλισμα παιωνίας από την KLORANE.
Έχετε ερεθισμένο τριχωτό; Υποφέρετε από κνησμό;

Το καταπραϋντικό σαμπουάν με εκχύλισμα παιωνίας της KLORANE καταπραΰνει το ερεθισμένο τριχωτό από τον κνησμό. Τα Εργαστήρια KLORANE επέλεξαν το εκχύλισμα παιωνίας για τις καταπραϋντικές ιδιότητές της στους ερεθισμούς, καθώς και για τη δράση κατά των ελευθέρων ριζών.

ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ

0  Προϊόν(τα)

Προετοιμάζω την επίσκεψή μου στο φαρμακείο

Δεν επιλέξατε ακόμα προϊόντα