Στοιχεία φυτού

ΧΑΜΟΜΗΛΙ

ΧΑΜΟΜΗΛΙ

Matricaria recutita L.

Οικογένεια Asteraceae Aστεροειδή

ΧΡΗΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ KLORANE

Kαλλιεργούμε το Χαμομήλι κάτω από τον μεσογειακό ήλιο με σεβασμό στο περιβάλλον οικοσύστημα και ελέγχουμε την ποιότητα σε κάθε φυτό που συλλέγουμε ακολουθώντας το συμβόλαιο καλλιέργειας της Phytofilière® Διαδικασίας Καθαρής Εκχύλισης KLORANE. Τα άνθη συλλέγονται στο στάδιο της πλήρους ανθοφορίας και στη συνέχεια αποξηραίνονται φυσικά στον ήλιο. Από τα πέταλά τους, συγκεντρώνουμε το συστατικό σε ένα εκχύλισμα που εισάγεται στο σαμπουάν και τα προϊόντα φροντίδας για λάμψη και χρυσαφένιες ανταύγειες με χαμομήλι της KLORANE.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΦΥΤΙΚΟΥ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΟΣ

Το χαμομήλι προέρχεται από την Ευρώπη, ανήκει στην οικογένεια των Astéraceae και χρησιμοποιείται παραδοσιακά για να δώσει χρυσαφένια λάμψη στα ξανθά μαλλιά. Επιλέξαμε να καλλιεργήσουμε το είδος Matricaria recutita L. για τη μεγάλη του περιεκτικότητα σε απιγενίνη, φυτικό φλαβονοειδές με φυσικές ξανθυντικές ιδιότητες.

ΒΟΤΑΝΟΛΟΓΙΚΟΣ ΦΑΚΕΛΟΣ

Το Χαμομήλι φύεται όλο το χρόνο και είναι πολύ αρωματικό με λεία φύλλα, σκούρου πράσινου χρώματος. Μέσα σε έναν υποδοχέα, περιέχει άνθη με λευκά φύλλα και κίτρινη γύρη. Διαδεδομένο στη Βόρειο Αφρική και σε όλη την Ευρώπη, μεγαλώνει σε εδάφη που έχουν αλάτι και νάτριο.

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ

Το ρόφημα από την κίτρινη σκόνη των λουλουδιών του χαμομηλιού χρησιμοποιείται παραδοσιακά και είναι διάσημο σαν χωνευτικό. Εξάλλου, χρησιμοποιούμε το χαμομήλι σε γαστρεντερικές διαταραχές και για τη διέγερση της όρεξης. Επίσης χρησιμοποιείται στις δερματοπάθειες. Το συναντάμε επίσης στην κοσμητολογία σε σαμπουάν και σε αντηλιακά ζελ.

KLORANE ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ

ΛΑΜΨΗ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΞΑΝΘΕΣ ΚΑΙ ΛΑΜΠΕΡΕΣ ΑΝΤΑΥΓΕΙΕΣ

ΧΑΜΟΜΗΛΙ

Σαμπουάν και προϊόντα φροντίδας για ξανθές ανταύγειες με εκχύλισμα χαμομηλιού της KLORANE.

Τα μαλλιά σας είναι ξανθά ή καστανόξανθα; Θέλετε να αποκτήσετε ξανά τη φυσική λάμψη των ξανθών μαλλιών και να ζωντανέψετε τις ανταύγειες σας με φυσικό τρόπο; Με τη σειρά προϊόντων φροντίδας με εκχύλισμα χαμομηλιού της KLORANE, τα ανοιχτόχρωμα μαλλιά σας φωτίζονται απαλά και αποκτούν όμορφες ξανθές ανταύγειες.

Το εκχύλισμα χαμομηλιού είναι αναγνωρισμένο εδώ και πολλά χρόνια για τις φυσικές ξανθυντικές του ιδιότητες.

ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ

0  Προϊόν(τα)

Προετοιμάζω την επίσκεψή μου στο φαρμακείο

Δεν επιλέξατε ακόμα προϊόντα