ΕΛΙΑ

Olea europaea L.

Οικογένεια Oleaceae

ΧΡΗΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ KLORANE

Επιλέξαμε το είδος Olea europaea L. από την Πελοποννησιακή Γη στην Ελλάδα. Συλλέγουμε την πολύτιμη Κορωνέικη ποικιλία, με απόλυτο σεβασμό στο οικοσύστημα και τις προδιαγραφές της Εξειδίκευσης στη Βοτανολογία της Pierre Fabre.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΦΥΤΙΚΟΥ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΟΣ

Με ελαφριά πίεση, οι σαρκώδεις καρποί της μας δίνουν το καθαρό εκχύλισμα ελιάς* υψηλής αντιοξειδωτικής δράσης, πλούσιο σε πολυφαινόλες και άλλα ουσιαστικά δραστικά συστατικά. Αυτό το ελιξήριο νεότητας διεγείρει το τριχωτό και ενδυναμώνει την ίνα της τρίχας.
*Κατατεθειμένη ευρεσιτεχνία

ΒΟΤΑΝΟΛΟΓΙΚΟΣ ΦΑΚΕΛΟΣ

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ

Υπεραιωνόβιο δέντρο της Μεσογείου, η Ελιά είναι ένα θαύμα της ζωής, σύμβολο μακροβιότητας και ανθεκτικότητας. Ο πράσινος χρυσός των καρπών της είναι γνωστός για τις θρεπτικές και αντιοξειδωτικές του ιδιότητες.

KLORANE ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ

ΠΥΚΝΟΤΗΤΑ & ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ

ΕΛΙΑ

Με το πέρασμα του χρόνου, τα μαλλιά μας γίνονται πιο εύθραυστα, πιο λεπτά. Χάνουν τη ζωντάνια και την πυκνότητά τους. Το τριχωτό γίνεται πιο ξηρό. Οι ζωτικές του λειτουργίες επιβραδύνονται και είναι πιο ευαίσθητο στι εξωτερικές επιθέσεις.
Η σειρά με καθαρό εκχύλισμα Ελιάς της Πελοποννήσου καταπολεμά τη γήρανση των μαλλιών. Εξισορροπεί το τριχωτό και αναζωογονεί τα μαλλιά που έχουν αποδυναμωθεί με την πάροδο του χρόνου. Αναδομημένη σε βάθος, η τρίχα ανακτά εμφανώς την πυκνότητά της. 
Τα μαλλιά ξαναβρίσκουν την απαλότητα, τη δύναμη και τη ζωντάνια τους.

  • ΕΛΙΞΙΡΙΟ ΧΩΡΙΣ ΞΕΠΛΥΜΑ ΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΕΛΙΑΣ
    > Ανακαλύψτε
  • ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΕΛΙΑΣ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
    > Ανακαλύψτε

ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ

0  Προϊόν(τα)

Προετοιμάζω την επίσκεψή μου στο φαρμακείο

Δεν επιλέξατε ακόμα προϊόντα