ΡΟΔΙ

Punica granatum L.

Οικογένεια Punicaceae Πουνικίδες

ΧΡΗΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ KLORANE

Καλλιεργούμε το ρόδι στο Mαρόκο σεβόμενοι το οικοσύστημα και ελέγχουμε την ποιότητα κάθε φρούτου που συλλέγουμε ακολουθώντας το συμβόλαιο καλλιέργειας της Phytofilière® Διαδικασίας Καθαρής Εκχύλισης KLORANE. Από τον φλοιό, συγκεντρώνουμε ένα εκχύλισμα του οποίου η αποτελεσματικότητα είναι επιστημονικά αποδεδειγμένη και κατοχυρωμένη: παρατείνει το χρώμα στα μαλλιά έως και 2 φορές. Αυτό το εκχύλισμα εισάγεται στο Σαμπουάν και την Μαλακτική κρέμα με Ρόδι της KLORANE, που σταθεροποιούν το χρώμα στα μαλλιά.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΦΥΤΙΚΟΥ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΟΣ

Το ρόδι χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες από τις γυναίκες του Μαρόκου για τις χρωστικές του ιδιότητες. Καλλιεργούμε ένα μοναδικό είδος, Punica granatum L., του οποίου ο φλοιός είναι πολύ πλούσιος σε τανίνες που σταθεροποιούν το χρώμα στην κερατίνη και προλαμβάνουν τη θαμπή όψη της τρίχας. Η μεγάλη της περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικές πολυφαινόλες τονίζει επίσης τη λάμψη της τρίχας.

ΒΟΤΑΝΟΛΟΓΙΚΟΣ ΦΑΚΕΛΟΣ

Προερχόμενη από την Περσία, η Ροδιά φύεται στις πλαγιές των Μεσογειακών περιοχών. Είναι ένα χαμηλό δενδρύλλιο που φτάνει τα 2 με 5 μέτρα ύψος. Έχει ελικοειδή κορμό και περιπλεκόμενα κλαδιά. Τα άνθη της είναι πορφυρά ή άλικα. Το φρούτο, σαρκώδες, είναι σφαιρικό, κόκκινο καφέ, στο μέγεθος ενός πορτοκαλιού με ξηρό κάλυκα.

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ

Γνωστή από την Αρχαιότητα, η Ροδιά δεν καλλιεργήθηκε στην Ευρώπη παρά μόνο τον τελευταίο αιώνα. Ο φλοιός της ρίζας είναι γνωστός σαν ισχυρό ανθελμινθικό. Το φρούτο καταπολεμά τον πυρετό και τα πεπτικά προβλήματα. Οι σπόροι περιέχουν κάλιο και βιταμίνη C. Στα τροπικά προϊόντα, χρησιμοποιούνται σαν συστατικό ή άρτυμα. Στην κοσμητολογία, ο φλοιός της Ροδιάς βρίσκεται στα έλαια μασάζ.

ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ / ΛΑΜΨΗ ΧΡΩΜΑΤΟΣ

Τύπος : ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ, ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, ΧΡΩΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙ ΓΙΑ ΞΑΝΘΕΣ ΚΑΙ ΛΑΜΠΕΡΕΣ ΑΝΤΑΥΓΕΙΕΣΑναζωογόνηση & λάμψη, λευκά-γκρίζα μαλλιά
KLORANE ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ

ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΓΙΑ ΒΑΜΜΕΝΑ ΜΑΛΛΙΑ

ΛΑΜΨΗ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ, ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, ΧΡΩΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙ

Δράση

Αυτό το Σαμπουάν για βαμμένα μαλλιά με ρόδι της KLORANE προστατεύει το χρώμα από το ξεθώριασμα και τη σταδιακή θαμπή όψη. Το χρώμα σας διατηρεί την ένταση και τη λάμψη του. Χάρη στην καθαριστική του βάση, που είναι εμπλουτισμένη σε αναζωογονητικούς παράγοντες, τα μαλλιά σας παραμένουν απαλά, μεταξένια και ευκολοχτένιστα. Υποαλλεργικό*.

*Σχεδιασμένο για να ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο αλλεργικής αντίδρασης.

Εφαρμογή

Ένα μόνο λούσιμο αρκεί. Ξεπλύνετε με άφθονο νερό. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια ξεπλύνετε με άφθονο νερό.

Συσκευασία

200 και 400ml

Συμπληρωματικά προϊόντα

Δείτε και άλλα προϊόντα της Klorane

ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ

0  Προϊόν(τα)

Προετοιμάζω την επίσκεψή μου στο φαρμακείο

Δεν επιλέξατε ακόμα προϊόντα