Στοιχεία φυτού

ΛΕΥΚΗ ΑΛΘΕΑ

ΛΕΥΚΗ ΑΛΘΕΑ

Althea officinalis L.

Οικογένεια Malvaceae Μολοχοειδή

ΧΡΗΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ KLORANE

Τα Εργαστήρια KLORANE επέλεξαν την λευκή αλθέα σαν βασικό συστατικό της σειράς των πολύ απαλών αποσμητικών για τις μαλακτικές και καταπραϋντικές της ιδιότητες.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΦΥΤΙΚΟΥ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΟΣ

Η Αλθέα είναι ένα από τα πιο πλούσια φυτά σε κολλώδεις ουσίες. Η κολλώδης ουσία είναι μια φυτική ουσία που εκκρίνεται από τα κύτταρα μερικών φυτών και αποτελείται από πολυσακχαρίδια (μορφές γλυκιδίων που στην καθομιλουμένη ονομάζονται σάκχαρα), και διαθέτει αναγνωρισμένες μαλακτικές ιδιότητες

ΒΟΤΑΝΟΛΟΓΙΚΟΣ ΦΑΚΕΛΟΣ

Η althéa officinalis είναι ένα θαμνώδες αειθαλές φυτό της οικογένειας της Μολόχας με ανθεκτικά κλαδιά, που μπορεί να φτάσει και 1 μέτρο ύψος.

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ

Στην αρχαιότητα, αυτό το φυτό ήταν αναγνωρισμένο σαν ένα από τα πιο χρήσιμα για εξωτερική χρήση για τις μαλακτικές και καταπραϋντικές του ιδιότητες. Αναφέρεται δε συνεχώς σαν πολύ κοινό φάρμακο στα « αρμακεία των νοσοκομείων του Roy» στα μέσα του XVIII αιώνα για την καταπολέμηση των ερεθισμών και των εσωτερικών ή εξωτερικών φλεγμονών.

KLORANE ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΡΜΑ

ΤΑ ΑΠΟΣΜΗΤΙΚΑ

ΛΕΥΚΗ ΑΛΘΕΑ

Τα εργαστήρια συγκεντρώνουν όλα τα οφέλη και την απαλότητα της λευκής Αλθέας δραστικό φυτικό συστατικό με μαλακτικές ιδιότητες για τη σειρά αποσμητικών πολύ απαλή, προσαρμοσμένη στα ευαίσθητα δέρματα.

Για ακόμη καλύτερη προστασία του δέρματος τα αποσμητικά με λευκή αλθέα είναι χωρίς άλατα αλουμινίου και εξουδετερώνουν τις οσμές του σώματος σεβόμενα τη φυσική διαδικασία εφίδρωσης.

ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ

0  Προϊόν(τα)

Προετοιμάζω την επίσκεψή μου στο φαρμακείο

Δεν επιλέξατε ακόμα προϊόντα