Στοιχεία φυτού

ΛΕΥΚΗ ΑΛΘΕΑ

ΛΕΥΚΗ ΑΛΘΕΑ

Althea officinalis L.

Οικογένεια Malvaceae Μολοχοειδή

ΧΡΗΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ KLORANE

Τα Εργαστήρια KLORANE επέλεξαν την λευκή αλθέα σαν βασικό συστατικό της σειράς των πολύ απαλών αποσμητικών για τις μαλακτικές και καταπραϋντικές της ιδιότητες.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΦΥΤΙΚΟΥ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΟΣ

Η Αλθέα είναι ένα από τα πιο πλούσια φυτά σε κολλώδεις ουσίες. Η κολλώδης ουσία είναι μια φυτική ουσία που εκκρίνεται από τα κύτταρα μερικών φυτών και αποτελείται από πολυσακχαρίδια (μορφές γλυκιδίων που στην καθομιλουμένη ονομάζονται σάκχαρα), και διαθέτει αναγνωρισμένες μαλακτικές ιδιότητες

ΒΟΤΑΝΟΛΟΓΙΚΟΣ ΦΑΚΕΛΟΣ

Η althéa officinalis είναι ένα θαμνώδες αειθαλές φυτό της οικογένειας της Μολόχας με ανθεκτικά κλαδιά, που μπορεί να φτάσει και 1 μέτρο ύψος.

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ

Στην αρχαιότητα, αυτό το φυτό ήταν αναγνωρισμένο σαν ένα από τα πιο χρήσιμα για εξωτερική χρήση για τις μαλακτικές και καταπραϋντικές του ιδιότητες. Αναφέρεται δε συνεχώς σαν πολύ κοινό φάρμακο στα « αρμακεία των νοσοκομείων του Roy» στα μέσα του XVIII αιώνα για την καταπολέμηση των ερεθισμών και των εσωτερικών ή εξωτερικών φλεγμονών.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΡΜΑ / ΤΑ ΑΠΟΣΜΗΤΙΚΑ
KLORANE ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΡΜΑ

24ΩΡΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ

ΤΑ ΑΠΟΣΜΗΤΙΚΑ

Δράση

Το αποσμητικό 24ωρης αποτελεσματικότητας με λευκή αλθέα εξουδετερώνει αποτελεσματικά τις σωματικές οσμές καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Η σύνθεσή του χωρίς άλατα αλουμινίου, σέβεται τη φυσική διαδικασία εφίδρωσης. Το ευχάριστο και ελαφρύ του άρωμα, σας χαρίζει μία αίσθηση απαλότητας και άνεσης. Μετά την εφαρμογή, αφήνει το δέρμα δροσερό, απαλό, μαλακό και ελαφρώς αρωματισμένο. Κατάλληλο για ευαίσθητα δέρματα.
Χωρίς άλατα αλουμινίου
Δεν αφήνει σημάδια
Χωρίς paraben

Εφαρμογή

Εφαρμόστε σε καθαρό και στεγνό δέρμα, στην περιοχή της μασχάλης.

Συσκευασία

Spray 125ml

ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ

0  Προϊόν(τα)

Προετοιμάζω την επίσκεψή μου στο φαρμακείο

Δεν επιλέξατε ακόμα προϊόντα