Στοιχεία φυτού

ΑΜΥΓΔΑΛΟ

ΑΜΥΓΔΑΛΟ

Prunus dulcis Mill. D.A Webb

Οικογένεια Rosaceae Ροδανθή

ΧΡΗΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ KLORANE

Καλλιεργούμε την Αμυγδαλιά μας στην Ισπανία σεβόμενοι το οικοσύστημα και ελέγχουμε την ποιότητα κάθε καρπού που συλλέγουμε ακολουθώντας το συμβόλαιο καλλιέργειας της Phytofilière® Διαδικασίας Καθαρής Εκχύλισης της KLORANE. Συλλέγουμε τα αμύγδαλα που ξηραίνουμε και ξεφλουδίζουμε για να αποκτήσουμε, από γαλακτωματοποίηση του ελαίου σε νερό, το γαλάκτωμα αμυγδάλου που εισάγεται στη συνέχεια στο σαμπουάν για όγκο με γαλάκτωμα ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ της KLORANE.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΦΥΤΙΚΟΥ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΟΣ

Το αμύγδαλο, καρπός της Αμυγδαλιάς, δέντρο που προέρχεται από τη λεκάνη της Μεσογείου από την οικογένεια Rosaceae και είναι αναγνωρισμένο για τις ενυδατικές και μαλακτικές ιδιότητές του. Επιλέξαμε να καλλιεργήσουμε το είδος Prunus dulcis Mill., για τη μεγάλη του περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες και αμινοξέα που ενισχύουν την ανθεκτικότητα του στελέχους της τρίχας.

ΒΟΤΑΝΟΛΟΓΙΚΟΣ ΦΑΚΕΛΟΣ

Η Αμυγδαλιά είναι ένα δένδρο που μπορεί να φτάσει τα 6 με 12 μέτρα, καλλιεργείται συχνά, και το συναντάμε ημι-αυτοφυές, κυρίως στην κεντρική Γαλλία. Τα φύλλα της είναι λαμπερά στο πάνω μέρος, και οδοντωτά, με μίσχο που έχει αδένες. Τα άνθη της είναι μόνα τους ή ανά δύο, και καθένα από αυτά έχει ένα πολύ κοντό μίσχο. Τα φρούτα της είναι πράσινα όταν είναι ώριμα, με βελούδινη επιφάνεια, και ανοίγουν πιο συχνά με ακανόνιστο τρόπο.

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ

Η Αμυγδαλιά καλλιεργείται για τους καρπούς της ή για τη χρήση της στη βιομηχανία. Το έλαιο «γλυκού αμυγδάλου», εκχυλίζεται από τον πυρήνα και χρησιμοποιείται σαν καταπραϋντικό και μαλακτικό κυρίως σε περιπτώσεις δερματικών φλεγμονών. Τα Αμύγδαλα είναι στη σύνθεση μαλακτικών παρασκευασμάτων κατά του πονόλαιμου και του βήχα. Το Γαλάκτωμα Αμυγδάλου θεωρείται καθαριστικό και αντιπυρετικό γαλάκτωμα.

KLORANE ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΡΜΑ

ΤΑ ΑΠΟΤΡΙΧΩΤΙΚΑ

ΑΜΥΓΔΑΛΟ

Η αποτρίχωση είναι μια απαραίτητη κίνηση ομορφιάς για τις γυναίκες. Τα εργαστήρια KLORANE έχουν διαμορφώσει μια σειρά αποτριχωτικών που θα σας επιτρέψει με απόλυτη ασφάλεια να βρείτε την τελειότητα μας επαγγελματικής αποτρίχωσης ενός Ινστιτούτου, στο σπίτι σας. Αυτή η σειρά, προσφέρει στα ευαίσθητα δέρματα μια απάντηση προσαρμοσμένη σε κάθε τρόπο αποτρίχωσης.

ΤΑ ΑΠΟΤΡΙΧΩΤΙΚΑ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

  • ΚΡΥΟ ΑΠΟΤΡΙΧΩΤΙΚΟ ΚΕΡΙ ΠΡΟΣΩΠΟ - ΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ
    > Ανακαλύψτε

ΤΑ ΑΠΟΤΡΙΧΩΤΙΚΑ ΤΑΧΕΙΑΣ ΔΡΑΣΗΣ

ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ

0  Προϊόν(τα)

Προετοιμάζω την επίσκεψή μου στο φαρμακείο

Δεν επιλέξατε ακόμα προϊόντα