ΛΕΥΚΑ

Populus nigra L.

Οικογένεια Salicaceae Ιτεοειδή

ΧΡΗΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ KLORANE

Τα νεαρά άνθη λεύκας χρησιμοποιούνταιστα προϊόντα Dermo-Protection KLORANE για τις προστατευτικές, επανορθωτικές και καταπραϋντικές ιδιότητές.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΦΥΤΙΚΟΥ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΟΣ

Το φυτικό εκχύλισμα Λεύκας αποκτάται από τα νεαρά άνθη του δένδρου.

ΒΟΤΑΝΟΛΟΓΙΚΟΣ ΦΑΚΕΛΟΣ

Η Λεύκα είναι ένα μεγάλο δένδρο που μπορεί να φτάσει έως και τα 30 μέτρα ύψος. Συναντάται συνήθως σε μέρη με υγρασία. Τα κοκκινωπά ή πρασινωπά άνθη της έχουν ένα χνούδι και αναπτύσσονται τον Μάρτιο και τον Απρίλιο. Τα φύλλα είναι λεία, πράσινα και στις 2 πλευρές, και συνήθως οδοντωτά στις άκρες. Τα φρούτα της σχηματίζουν χαλαρά τσαμπιά είναι συνήθως μεγάλα και ανοίγουν σε 2 μέρη.

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ

Η Λεύκα φυτεύεται για διακοσμητικούς καθώς και για το ξύλο της που χρησιμοποιείται σε λεπτεπίλεπτα έπιπλα. Το κάρβουνο από Λεύκα χρησιμοποιείται σαν φάρμακο. Τα νεαρά άνθη χρησιμοποιούνται σαν αναλγητικά.

KLORANE ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΡΜΑ

ΤΑ ΥΠΕΡΙΛΙΠΙΔΙΚΑ ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΑ

ΛΕΥΚΑ

Χάρη στο προστατευτικό εκχύλισμα νεαρών ανθών λεύκας, χωρίς σάπωνες και με καταπραϋντικές συνθέσεις που δε ξηραίνουν το δέρμα, τα αφρόλουτρα της KLORANE περιποιούνται απαλά το δέρμα. Με μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και απολαυστικών αρωμάτων, διεγείρουν τη φαντασία και ξυπνούν τις αισθήσεις. Έτσι, το ντους γίνεται μια αληθινή στιγμή απόλαυσης

ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ

0  Προϊόν(τα)

Προετοιμάζω την επίσκεψή μου στο φαρμακείο

Δεν επιλέξατε ακόμα προϊόντα